Arbeta hos oss!

Nu söker vi bemanning igen - den här gången på vår logistikavdelning som är i behov av två riktigt, riktigt energirika personer som gillar att jobba hårt mellan 08-17 på vardagar! Är du vår nästa kollega?

Entusiastisk gruppledare till logistikavdelningen

Vi söker dig som är driven och full av energi till att motivera och leda vårt logistikgäng i det dagliga arbetet på lagret. Är du ansvarstagande och noggrann samtidigt som du bidrar till en härlig stämning i gruppen så är du troligen rätt person. Just nu erbjuder vi dig chansen att bli gruppledare på vår logistikavdelning. Du jobbar direkt under logistikchefen och arbetet innebär att tillsammans arbeta med en härlig grupp medarbetare för att nå de dagliga målen. Du har även ansvar för att lagret fungerar effektivt vilket inkluderar inköp av packmaterial, problemlösning m.m. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, måndag till fredag kl. 8-17. Är du rätt person för jobbet? Sök till logistik@cyberphoto.se senast den 22/6 med en beskrivning av hur du är som person, vad som gör att det är just dig vi behöver och ett CV som visar dina tidigare erfarenheter.

Målmedveten medarbetare till logistikavdelningen

Vi söker dig som är positiv och ansvarsfull till att bli vår nya medarbetare i logistikgänget. Om du kan ta initiativ och arbeta självgående mot dagliga mål, samtidigt som du samarbetar bra i grupp, så skicka gärna din ansökan idag till vår logistikchef Madeleine. Förändring är alltid spännande och nu har vi nya grejer på gång på logistikavdelningen. För att möta framtiden på bästa sätt kommer vi under 1 år prova på att organisera om en grundläggande del av företagets verksamhet. Vi behöver därför dig som är redo att ta dig an utmaningen tillsammans med härliga medarbetare. Arbetet innebär blandade uppgifter inom logistikarbetet, allt från att packa kunders beställningar till att hantera inkommande leveranser från både kunder och leverantörer. Tjänsten är en projektanställning i 1 år på heltid (måndag till fredag, kl. 8-17) med möjlighet till fast anställning. Är du redo för utmaningen? Sök till logistik@cyberphoto.se senast den 22/6 med en beskrivning av hur du är som person och ett CV som visar dina tidigare erfarenheter.