Tävla med oss!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Nu kör vi igång med vårens stora fototävling och det är läge för dig som gillar att tävla att damma av kameran! Det är tre teman och det är riktigt, riktigt fina priser så se till att läsa all information och att sätta igång kreativiteten!

Efter massor av inspel från många av er så blir det tre olika teman under våren. Du ser respektive tema och priser här nedan och se till att läsa villkoren innan du skickar in dina bidrag. Lycka till och vi säger redan nu TACK på förhand för ditt bidrag.

Tema 1: Människan
Fri tolkning av temat. Fri efterbehandling och bearbetning av bilden. Bilden/alla delar av bilden måste vara tagen/tagna av dig som skickar in bidraget. Du får tävla med ett (1) bidrag i denna kategori. Första pris är en Pentax K-1 (värde 19690kr), andra pris är ett valfritt fast Tamron-objektiv (35, 45, 85 eller 90mm) till valfri fattning och tredje pris är en valfri väska eller ryggsäck från LowePro (upp till 3000kr).

Tema 2: Omöjligt
Vi värdesätter kunskaper inom tex Photoshop och att leka med det bildmaterial som du har tagit. Bilden ska utgå från en bild eller flera bilder som du har tagit men får innehålla annat material. Du som tävlar med bidraget ska ha skapat bilden och du får tävla med ett (1) bidrag. Här belönar vi kreativitet och kvaliteten på arbetet. Bästa bilden ger fotografen ett presentkort på 5000kr hos CyberPhoto AB.

Tema 3: Miniatyr
Fri tolkning av temat. Fri tolkning av temat. Fri efterbehandling och bearbetning av bilden. Bilden/alla delar av bilden måste vara tagen/tagna av dig som skickar in bidraget. Du får tävla med ett (1) bidrag i denna kategori. Bästa bilden ger fotografen ett presentkort på 5000kr hos CyberPhoto AB.

Villkor: Du får skicka in bidrag i alla grenar, dock max 1 per kategori. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan ej överklagas. Den tävlande måste följa grenspecifika regler. Tävlingsvinsten regleras inom en månad efter avslutad tävling. Tävlingsperioden är tom 13 juni 2016. Bidraget får max vara på 3 MB, skickas in per mail till blogg@cyberphoto.se. Skicka ej .zip eller andra komprimerade format eller länkar till nätbaserad lagring. Endast bifogade bilder deltar i tävlingen. Bilderna får innehålla vattenstämpel eller logo men tänk på att det kan påverka bedömningen av ditt bidrag. Vi förbehåller oss rätten att använda bilderna i Bloggen, Instagram och Facebook i samband med tävlingen.