Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro II

Test

Nu är den nyaste varianten av 90:an här och vi har testat den! Nu kan du läsa testet på vår hemsida och se om det är värt att uppdatera eller uppgradera det du har idag. Mats har kämpat sig igenom ett test...

Han skriver: I enlighet med Tamrons nya SP-filosofi har även denna nya SP 90 ett färbättrat fukt- och dammskydd, som möjliggör säkrare användning även när väderförhållandena inte är de allra bästa. I tillägg till det har man även en fluorbehandlad frontlins, vilket gör att både smuts och fett har svårare att fastna på linsen - samtidigt som behandlingen underlättar linsrengöring. Objektivet har internfokusering, det växer alltså inget på längden vid fokusering inom macro-området.

Resten hittar du här: Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro II, 1:1 till Canon