Slemmigt

Den här bilden vann Renée Karlsson med i en tävling för några år sen. Du är väl med i vår nya tävling där du kan vinna en fullformatskamera värde 19690kr (Pentax K-1) bland mycket annat?

När det gäller macro så är det snart säsong för det med varmare väder, mera småkryp och den härliga solen uppe en stor del av dygnet. När det gäller att belysa ditt objekt har det kommit nya produkter och du kan läsa mera om dessa samt beställa ditt exemplar redan nu via länken nedan. När det kommer till macro-fotografering så är ett bra objektiv ett måste och vi vill passa på att slå ett slag för Tamrons 90mm macro som nu kommit i en ny version. Den drygt 3 år gamla varianten med VC (stabilisering) ersätts av en ny så använder du Canon och vill göra en riktigt bra deal så passa på innan de är borta: Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1 till Canon.

Den nya versionen hittar du här:
Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro II, 1:1 till Canon
Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro II, 1:1 till Nikon

Bra belysning hittar du här:
Macro-tillbehör (belysning m.m.)