INOGENI

Test

En produkt som du säkerligen inte kände till är INOGENI och deras 4K till USB3-adapter! INOGENI har flera smarta produkter och nu har vi testat en av dem för att se om den är värd pengarna...

Mats skriver: Ingen speciell installation av enheten är nödvändig och den fungerar med de flesta moderkort och USB3 anslutningar. Den har en standard HDMI-ingång och USB3-utgång och stöder både SD och HDTV videoformat, upp till Ultra HD 4K (4096x2160. Enheten har ett mycket kompakt format och drivs direkt från en USB3-port. Detta gör omvandlaren till en praktisk och enkel metod att streama video till datorn via USB. Den är kompatibel med Windows, Mac OSX, Linux och Android operativsystem, samt är UVC-kompatibel och fungerar då med de flesta programvaror som är kompatibla med live-visning av video.

Läs hela testet här: Inogeni HDMI 4K till USB3 adapter