Don't kiss

Möt Sniff...

Många betraktar renar som det mest korkade djur som vandrar på denna planet. Jag håller inte riktigt med, ja, de saknar helt trafikvett, men i övrigt tycker jag att de är fina djur. På väg mot ett ödehus så fann jag hundratals renar i ett skogsparti och som tur var så hade jag med ett teleobjektiv. De är rätt skygga men efter att ha stått still en bra stund så började de komma tillbaka. Tyvärr så hade denna väntan även lett fram till att det var dags att tömma blåsan, och så fick det bli. Efter uträttat behov så började hanarna vädra trots att vindriktningen var rätt, så renar verkar ha ett grymt luktsinne. Så av alla vackra och även gulliga renbilder jag tog så valde jag ända ut denna. En ren som tittar fram bakom ett träd och vädrar som om han skulle ha betalt. Jag skrattade inom mig och undrade vad de tänkte.

Bilden tagen med Sony A7R II med Canon 300/2,8. Imorgon får du se ett ödehus...

/Thomas