Canon presterar!

Den här mycket vackra bilden har Janne skickat in och han är en av alla duktiga fotografer som har valt Canon som sitt märke. Med lanseringen av 7D, 1D X, 7D Mark II och nu 1D X Mark II har man verkligen fångat fågelfotograferna!

Många använder även andra fullformatsmodeller men vi vet att många gillar just 7D Mark II och därför har vi tagit fram ett paket för sport, action och fågelfotografering där man får kamerahuset, batterigreppet till ett mycket bra totalpris. Kolla in mera om det via länken nedan. Kön på EOS 1D X Mark II är lång och vi vet att många sitter där hemma och väntar på beskedet att kameran nu är på väg och det händer grejer just nu så vi håller tummarna. Under tiden får du gärna läsa mera om vårt paket på EOS 7D Mark II, läsa vårt test och se vår film om den kameran. Allt via länken nedan.

Bilden som Janne har skickat in påminner mycket om de vackra bilder som Bruno Liljefors har målat och det är lite av en dröm för många fotografer att se det häftiga spelet som utspelar sig på denna bild. Tack för bilden och inspirationen, Janne!

Läs mera om EOS 7D Mark II här: Canon EOS 7D Mark II hus