Umeå: Workshop!

Vi har nöjet att kunna erbjuda kanonpriser för deltagandet i en workshop med John Hagby inom genren studiofotografering! John, som har många fina uppdrag, kommer till Umeå för att lära ut och praktiskt hjälpa till med studiofotografering.

Workshopen pågår i två dagar, 30 september och 1 oktober, med olika klasser och du har möjligheten att välja vilka du vill delta i och göra det till en heldag om du önskar. Nedan ser du beskrivning och tider samt priser för dessa utbildningar. För grundkursen så ska du ha en god kunskap över din kamera (manuella inställningar) men du behöver inte ha arbetat i studio tidigare. Vi är mycket glada för möjligheten att erbjuda denna utbildning så se till att boka in dig snabbt, det är ett begränsat antal platser per utbildningspass.

30 september - onsdag:

08:30-11:00 Grundkurs ljussättning
12:00-16:00 Workshop ljussättning (fortsättning till grundkurs)
18:00-20:30 Grundkurs produktfotografering

1 oktober - torsdag:

08:30-11:00 Grundkurs ljussättning
12:00-14:30 Grundkurs produktfotografering

Varje pass kostar 400kr + moms (faktura får du på plats, 30 dagar betaltid). Platsen är 1646 Studios, Umeå. Kaffe, dryck och enklare fika och snacks finns för alla deltagare under passen. Anmälan till blogg@cyberphoto.se