Sony DSC-RX10 II

Test

Vi släppte testet igår på RX100 IV som du kanske redan har läst och Mats fortsätter på temat Sony med RX10 II som också levererar mycket bra bilder. Frågan är om inte Sony överträffat det mesta man kan förvänta sig av en kompaktkamera?

Mats skriver: Med RX10 II känns det lite som att Sony börjar sudda ut gränserna mellan kompakter och systemkameror, åtminstone när det gäller hastighet på seriebildtagning och motivföljande autofokus, trots att kameran saknar fasdetekterande autofokusering. RX10 II ger faktiskt likvärdig hastighet som en normalsnabb DSLR (digital systemkamera), och det har ingen tillverkare klarat tidigare. Det har givetvis existerat andra "snabba" kompakter under årens lopp, men det var mer på pappret och ingen som fungerat lika bra i praktiken som Sony RX10 II.

Resten finner du här: Sony DSC-RX10 II