Samyang lanserar!

Nyhet

Samyang, fortfarande ett märke som inte alla känner till men läs gärna tester via länkarna nedan så får du se vad de kan prestera! Idag lanserar man XEEN, en ny serie för filmare med några smarta lösningar och ett tydligt koncept.

Namnet XEEN är till för att särskilja dessa objektiv tydligare och det gillar vi. Hela serien är ett seriöst försök att hitta kunderna bland filmare som vill ha bra och enkla verktyg som ger bästa möjliga bildkvalité. 24, 50 och 85mm är de brännvidder man lanserar nu i början men man har redan annonserat tre till, en vidare än 24, en mellan 24 och 50 och en ovanför 85mm. Vad det blir får vi tillsammans gissa. Objektiven är tillverkade för dig som filmar 4K eller högre kvalitet enligt Samyang, Bländare är T1.5-T22 på alla tre objektiven och det är utbytbara fattningar på de, du kan välja mellan PL, Canon, Nikon, Sony E och Micro 4/3. Det gör att samma objektiv går att använda på flera kameror av olika märke vilket är mycket smart! 11-bladig bländare och bästa ytbeläggningar som Samyang har tillgång till gör dessa mycket intressanta.

Mera information kommer.

Tester på andra Samyang:
Samyang MF 135/2,0 ED UMC för Nikon F (AE)
Samyang MF 100/2,8 ED UMC Macro för Canon EOS (EF-fattning)
Samyang MF 14/2,8 ED AS IF UMC för Canon EOS