Nikon uppdatering

Nyhet

P900 och S6700 får en uppdaterad firmware från Nikon som gör att man får en förbättrad användning när man använder fjärrutlösare. Även om denna uppdatering inte är avgörande för dig så ger det oss användare en trygghet...

Att göra en firmware-uppdatering är inte något helt nytt men eftersom tillverkarna väljer att använda denna möjlighet mera frekvent, och säkerligen fortsätter denna utveckling, så är det en trygghet för oss genom att vi i efterhand kan få buggar fixade eller helt enkelt en bättre kamera. Det finns flera exempel från bla. Sony och Fujifilm där stora uppdateringar varit avgörande för hur konkurrenskraftig en kamera är på marknaden och där vi som redan köpt en av de modellerna fått en märkbart bättre kamera. Vill du uppdatera din Nikon så gör du det här:

Nikon Support: Firmware

Läs mera om P900: Nikon Coolpix P900