Kowa TP-556 Masteroptik

Test

Mats har varit ute och testat en produkt som varken du eller jag (mest troligen) har lagt märke till. Kowa Masteroptik. Men läs testet och fundera om detta är något för dig då vi är imponerade. Läs vad Mats skriver...

Från testet: Den optiska kvalitén är imponerande hög. Det är sällan jag skådat en sådan distinkt skärpa och det vore oerhört intressant att få jämföra den med Canon och Nikons fasta supertelen, men tyvärr fanns det ingen tid över för det. Rent spontant känns det i alla fall som att denna ger ett skarpare resultat. Några optiska problem som t ex vinjettering, distorsion eller kromatisk aberration har vi inte märkt av, och optiken fungerar även mycket bra i direkt motljus. Riktigt soft och fin bokeh också. Nästan för bra för att vara sant, och inte konstigt om man börjar undra om det kan bli så värst mycket bättre än så här.

Läs hela testet här: Kowa TP-556 Masteroptik

Kampanj! Fram till 1 september får du 20% på Kowa Masteroptik, ring eller maila oss för att erhålla rabatten!