Smekkleysa

Ni som läser bloggen har sett att hela CyberPhoto-gänget har varit på Island i september...

Vid en promenad i centrala Reykjavik, vid Laugavegur 35 för att vara exakt så togs denna bild.

Den här bilden gör sig inte alls bra i detta format. Därför hoppas jag att du gör dig besväret och ser den på full skärm.

Jag tyckte det var ett roligt namn på skivbutiken och tänkte att det kan bli en kul bild, men det var folk som gick i vägen hela tiden, och plötsligt ser jag någon slita upp sin kamera för att ta en bild och rent reflexmässigt trycker jag av och detta blev resultatet. Jag gillar bilder som väcker frågor eller berör på något sätt. När jag senare så denna bild på datorn så dök en massa frågor upp i mitt huvud:

Är tjejerna kompisar? Vad fotograferar hon? Kan en sådan butik verkligen bära sig? Varför är det bruna fyrkantiga papper i övre fönstren? Varför vänder sig första tjejen egentligen om? Vem valde den gräsliga grönfärgen? Är det UGG skor på bakre tjejen?

Kolla gärna på bilden på full skärm och kommentera vilken del i bilden du såg först!

Bilden tagen med 21mm optik på fullformatskamera. Bilden är beskuren.

Klicka här för att se bilden i bilden i fullskärm >>

/Thomas