Canon EF 35/1,4L II USM

Test

Canon har släppt nya 35:an och vi har fått chansen att testa den redan nu! Vi har släppt testet idag så att även du har chansen att kika närmare på denna nya godbit som vi förväntar oss att det är.

Mats har även jämfört den med Sigmas populära 35:a: Tog mig friheten att lite snabbt jämföra okorrigerade rå-filer tagna med denna och Sigmas fina 35/1,4 Art, och även fast Sigman tillhör de absolut skarpaste "knivarna i lådan" (skarpare än Canons tidigare 35/1,4L-version på större öppningar) så är denna version tydligt skarpare nära kanter och hörn på större bländaröppningar. Vilket kanske inte är särskilt förvånande med tanke på prislappen, och antagligen en orsak till att Canon nu släppt en förbättrad 35mm f/1,4.

Hela resultatet och alla bilder hittar du här: Läs testet här