Vackert!

Den här vackra bilden har Miska Saarikko skickat in till oss och visst är den helt fantastisk! Tack för ditt bidrag, det uppskattas. Vill du veta mera om hur du fotograferar allt det du ser på natthimlen så kan du kontakta oss...

Vi har Erik som kan det här med astrofotografering och fotografering generellt så det är bara att du kontaktar oss per mail eller slår en pling på 090-2007000 så ska vi hjälpa dig vidare. Vi har en hel del roliga produkter som kan ta fotograferandet till nästa steg om du klickar in via länken nedan. Att vilja återge det vi ser på himlen är inte enkelt eftersom det både är mörkt och det rör sig konstant men som tur är finns det spännande tillbehör för att möjliggöra det.

Läs mera här:
Astrofotografering: Celestron
Astrofotografering: Skywatcher

Bilden är tagen vid sjön Måsnaren med Canon EOS 6D och Samyang 14mm f/2,8.