Utbildningsdags!

Nu kör vi grundkurs i fotografering igen och vi har ordnat två nya grundkurser, 18 februari och 18 mars, samt att Nikon School hålls hos oss den 22 februari. Dessutom kör vi en fortsättningskurs för dig som redan gått grundkursen.

Vi satsar på kostnadsfri utbildning hos oss och du kan nu anmäla dig till vår grundkurs som tar upp grunderna inom fotografering och det tekniska på din kamera. Ta med kameran full-laddad så är du välkommen, oavsett märke och modell, till oss i våra lokaler i Umeå. Har du en Nikon systemkamera så har du möjligheten att gå Nikon School söndag 22 februari utan kostnad. Mera information om denna kurs (och anmälan) finns på www.nikonschool.se. För dig som har gått vår grundkurs erbjuder vi nu en fortsättningskurs som vi kör 25:e mars. Det är fokus kring bild och bildtänkande men vi vill gärna att du tar med din kamera även på denna kurs.

18 februari Grundkurs fotografering, kostnadsfritt, systemkamera, kl 18:00-20:30. Gräddvägen 5, Umeå, anmälan: blogg@cyberphoto.se
22 februari Nikon School, grundkurs Nikon systemkamera, kl 14:00-17:00. Gräddvägen 5, Umeå, anmälan: www.nikonschool.se
18 mars Grundkurs fotografering, kostnadsfritt, systemkamera, kl 18:00-20:30. Gräddvägen 5, Umeå, anmälan: blogg@cyberphoto.se
25 mars Fortsättningskurs fotografering, fokus på bilden, kl 18:00-20:30. Gräddvägen 5, Umeå, anmälan: blogg@cyberphoto.se

Begränsat antal platser, först till kvarn! Helt kostnadsfritt.