Uppdateringar!

Nyhet

Nu kommer det en hel del uppdateringar till ett flertal kameror och det är en hel del stora förändringar så se till att kolla om just din kamera blir belönad med en uppdatering inom kort.

Samsung släpper version 1.20 till NX1 som innehåller en hel del nyheter. Du kan ändra ljudnivåer med du spelar in video, kontrollera ISO medan du spelar in, tillfång till 24 fps i UHD, FHD och mycket mera. Det är 25 punkter som man anger som uppdaterade och alla är konkreta förbättringar. Man märker att Samsung vill göra den bästa kompakta systemkameran för filmning nu och kommer mycket, mycket snabbt med uppdateringar efter förfrågan från kunder och återförsäljare. Det gillar vi!

Sony har också varit snabba med uppdateringar och det visar de med nya A7 II som får version 1.10 redan nu. Bildstabiliseringen blir bättre och effektivare i synnerhet i video-läget men även i fotoläget och den fungerar även under fokusering nu. Finns på Sonys hemsida att ladda ner nu.

GoPro som gör succé, igen, med Hero 4 kommer också med en uppdatering. Både Silver & Black får du en förnyad funktion för att skapa Time Lapse-videos direkt i kameran och till Black kommer nytt inspelningsläge för 720p och 240 bilder per sekund, 2,7K med 60 bilder per sekund och en ny funktion för att tagga höjdpunkter. Denna uppdatering är inte släppt eller fått ett satt datum men det kommer inom kort meddelar GoPro.