Tio ungar

Janne har skickat in den här bilden till oss som visar de unga örnarna som bråkar om maten med bland annat korpar. En bild som gör att man blir lite avundsjuk på alla er som har chansen att fota rovfågel enkelt.

En åtel är ett bra sätt men det gäller att kunna vad man pysslar med. Att bygga ett gömsle däremot är något många av oss skulle kunna göra för att verkligen kunna fotografera ostört. Den där ängen där du ofta ser älg eller skogsbrynet där vildsvinen ofta syns till, det är ställen där ett gömsle vore bra. Ta gärna kontakt med naturfotografer på din ort eller via tex Fotosidan så brukar man ofta få tips och tankar om både gömslen men även om kontakter till personer som redan har byggt såna. Brutus Östling som föreläst hos oss ett par gånger tillhandahåller möjligheter att fotografera från gömslen och det finns många fler i vårt avlånga land. Är det här kanske vad du ska pyssla med under våren?