Sonys nyheter!

Nyhet

Vi har Sonys nyheter på plats och mest imponerande är den fantastiska bildstabiliseringen BOSS tillsammans med inspelningskvalitén i de flesta nya kameror. Även formatet på AZ1 är riktigt häftigt...

Du ser den lilla AZ1 på bilden, en actionkamera för dig som vill ha på en drönare, flygplan eller andra radiostyrda produkter. Det otroligt smidiga formatet gör den användbar för många som tycker att en GoPro eller större Sony är för stor och otymplig. Formatet XAVC S ger en mycket bra bildkvalité och nya actionkamerorna AS200 och X1000 är något att kika på för dig som jagar det bästa. 4K är ett magiskt ord och actionkameran X1000 klarar detta format precis som den nya FDR-AXP33 med BOSS, alltså den otroligt effektiva stabiliseringen, inbyggt. AXP33 kommer nog bli en favorit för många filmare då formatet och bildkvalitén även här är på en mycket hög nivå. Du kan läsa mera om alla nyheter som vi sitter och testar idag via länkarna nedan.

Sony FDR-AXP33
Sony HDR-AS200VR
Sony FDR-X1000VR
Sony HDR-AZ1 kit
Sony HDR-AZ1VR kit

Kampanj:
Sony HDR-AS100V Remote control kit
Sony HDR-AS100V Vit (endast kamera)