Nissin Di866 Mark II

Test

Blixtar används inte lika mycket längre då kamerorna presterar så bra i dåligt ljus men det är fortfarande ett överlägset sätt att få skarpa bilder när det blir tuffare med ljus och det skiljer mycket på blixtar och blixtar. Nissin har släppt en ny variant...

Lika kul att överraskas positivt och vi kan verkligen rekommendera Nissin Di866 Mark II. Många blixtar är så avancerade att använda att de hamnar i fotoväskan snarare än på kameran men det här är en mycket lättanvänd och bra blixt. Så här skriver Mats: Nissin Di866 Mark II är en oerhört prisvärd och mycket bra blixt med avancerade funktioner som i regel bara de allra dyraste "original"-blixtarna har. Av de blixtar vi testat hittills så tillhör Nissin Di866 II de som klarat sig bäst med bland annat utlysning och exponering.

Resten hittar du här:
Nissin Di866 Mark II, till Nikon AF med stöd för i-TTL och CLS
Nissin Di866 Mark II, till Canon AF med stöd för E-TTL/E-TTL II