MA-R

Vi börjar veckan med lite nostalgi...

I helgen så rensade jag i några lådor och hittade detta kassettband. Jag trodde att jag slängt alla band men jag blev glad när jag hittade detta. TDK MA-R var de bästa banden jag hade. Chassit var byggt i metall. Det väckte en hel del minnen. När jag tänker på kassettband så tänker jag först på Agfas Super Color som fanns i kraftigt gul, lila, orange eller blå. Vad minns du när du tänker på kassettband?

TDK finns kvar som företag och tillverkar mestadels komponenter idag men de har också riktigt bra hörlurar som du hittar här >>

Bilden tog jag genom att ställa kassettbandet på min bärbara dator och lägga ett fårskinn som låg i närheten till bakgrund. Belysning fick bli två läslampor. Bilden tagen med Leica Nocticron 42,5/1,2 på 1,2. Den optiken är galet skarp på full öppning.

/Thomas