Jordanien

En av våra kunder, Kalle, har skickat in den här bilden till oss, tagen i Jordanien för någon vecka sedan från ett bussfönster över ett lägerområde med tält märkta UNHCR som vi valde att stötta under julen.

Det känns extra bra att se den här bilden för oss då vi samlade ihop en bunt pengar tillsammans med våra kunder och vi kommer att redovisa detta separat i ett annat inlägg i Bloggen. Kalle skriver att de körde så pass fort förbi dessa läger att kort slutartid var ett måste. Bilden är tagen med Sonys RX100 III i farten och det är en kamera vi kan rekommendera för dig som reser en hel del då formatet och bildkvalitén är på topp. Jordanien tar emot enormt med flyktingar för tillfället och man är snabba på att bygga enkla hus för de som kommer. Landet har 6 miljoner invånare, lika stort som 6 Västerbotten och Kalle berättar vidare att folket är mycket vänliga trots att de har rätt mycket att kämpa med. Enda exporten är fosfat och man ligger mitt i en enorm oroshärd. Tack för bilderna!