Hush

Louise Lövgren har skickat in denna bild från ett arbete i sin fotoutbildning.

- Jag valde fick rubriken "Hush" som är engelska för tyst, typ "shhhh". Utmaningen låg i att skildra och väcka känslor genom bilder.

- En bra bild skapar någon form av reaktion. Den kan vara gullig eller hemsk, vacker eller konstig, eller kanske flera kombinerade, men den måste ha något som gör att du ser den. Om denna bild är bra eller inte är upp till dig som ser den att avgöra. Det jag tyckte var intressant med just denna bild ur bildserien var att den kan vara flera olika saker beroende på vad du läser in i bilden. Har hon betsat en stol eller har hon dödat någon? Vem är hon och varför vill hon att du inte ska säga något, har hon en hemlighet eller lyssnar hon på musik?

- Vad tolkar du in i bilden?

Bilden är tagen med Nikon D800 + Nikon 50/1,4 + studiobelysning