2015 börjar...

Nu är det nytt år och visst kommer du, som jag, att råka skriva 2014 ett antal gånger nu i början av året av ren vana. Men det är kanske dags att också förnya fotograferandet, i synnerhet om kameran stått på hyllan senaste månaderna...

Man är inte inspirerad jämt men det är också viktigt att själv hitta nya sätt och nya grenar inom fotograferingen för att utvecklas. Man kan ha ett projekt eller helt enkelt tvinga sig själv genom att köpa ny utrustning. Om du har svårt att hitta känslan och motivationen så här på vintern så är ett hett tips att kika närmare på makro-fotografering eftersom det är lätt att bygga miljöer hemma, inomhus, och insekter finns i närmaste källare eller vindsförråd! Ett annat tips är tidiga morgnar på vinterhalvåret då det uppstår häftiga effekter när det slår om mellan kallt och varmt och med den lågt stående solen kan man hitta otroligt vackra landskap att fotografera.

Vi på CyberPhoto lovar att under 2015 göra vårt bästa för att inspirera med tävlingar, tester, artiklar, bloggar och så klart vår nya succé, våra filmer. Två filmer i veckan som ska inspirera och visa tips & trix är vad vi kommer att leverera till dig som följer oss på webben. Har du inspel och tankar när det gäller filmerna så skriv en kommentar - vi läser alla!

Vi önskar dig ett riktigt Gott nytt år!

Bilden här ovan har Mattias Vikström skickat in till oss, passar bra till denna blogg tyckte vi, tack!