Tamron 15-30mm F2.8 Di VC USD

Nyhet

Idag presenterar Tamron ett nytt objektiv, ett 15-30mm F2.8 med bildstabilisering! Den kommer till Sony, Canon och Nikon och väger 1,1kg, alltså ingen lättviktare men vi är övertygade om att det är något riktigt bra då Tamron höjer förväntningarna med sitt pressmeddelande.

18 linser och en 9-bladig bländare och med den vikten så har man satt förväntningarna på en hög nivå. Dessutom med bildstabilisering inbyggt. Nikons 14-24 har varit orubblig i sitt slag vilket den har bevisat då vi har haft fotografer som bytt system och hänvisat till att de måste få använda det objektivet samtidigt som vi sett fotografer med adapter för att till sitt system kunna använda sig utav Nikons 14-24. Nu ska vi inte gå händelser i förväg...men tänk om detta objektiv är billigare, optiskt lika bra och dessutom ger ett något större omfång och stabilisering...tänk om...

Du kan boka ditt exemplar redan nu via länkarna nedan. Pris och leveranstid kommer senare.

Tamron 15-30/2,8 till Canon AF
Tamron 15-30/2,8 till Nikon AF