Nu är den på väg!

Pentax K-3 Prestige Edition är nu på väg till oss och vi kan leverera ut dem under morgondagen till alla er som väntar. Om du inte har lagt din order ännu så har du chansen att beställa en för omedelbar leverans då vi har några "osålda" på väg in i lager.

K-3 har blivit en av de populäraste systemkamerorna under året och den har visat sina kvalitéer i tester runtom i världen. Vi gillar K-3 skarpt och hoppas att Pentax fortsätter på denna linje. Alla rykten kring Pentax blev lite tystade eftersom man inte visade upp något på Photokina förra veckan, eller rättare sagt, inget nytt. Rykten talar om fullformatskamera som ska vara storebror till K-3, det talas om en uppgradering till K-3 och mycket annat men det är bara rykten än så länge. Vi håller ögon och öron öppna och hoppas att Pentax, som komplement till K-3 och Prestige Edition, kommer med flera objektiv och kanske en helt ny kamera på ännu högre nivå..."håller tummarna"!

Läs mera här: Pentax K-3 hus med batterigrepp " Prestige Edition "