Nikon AF-S DX 18-300/3,5-6,3G ED VR

Test

Nu har Mats varit ute i naturen och testat den uppdaterade versionen av Nikons AF-S 18-300. Ett objektiv för dig som längtar efter en kompetent allt-i-ett lösning eller för dig som vill lämna den stora fotoväskan hemma och resa lätt ibland.

Går du och suktar efter en superzoom som heter duga så missa inte att läsa Mats test på nya Nikon AF-S DX 18-300/3,5-6,3G ED VR. Han radar upp fördelarna och strör ett ansenligt mått av beröm över denna nya version. Nikon har här fokuserat på att få ner storlek och vikt (och även pris) - och visst har det lyckats, skillnaden är stor.

Om bildernas kvalitet säger Mats: "Inom vidvinkelområdet är jag djupt imponerad av bildkvalitén, och det absolut bästa resultat jag någonsin stött på bland superzoomar i konsumentklassen."

Visst låter det spännande?

Klicka dig genast vidare och läs hela testet och se testbilder här