Manfrotto lanserar!

Nyhet

Ett nytt huvud från Manfrotto lanseras idag, XPRO GEARED HEAD, som vill lägga sig på en mycket hög teknisk nivå. Ledorden har varit bärbarhet, inramning, precision och bekvämlighet. Låter klyschigt men vi vet att Manfrotto inte brukar ge tomma löften...

Så här skriver de själv: För passionerade fotografer som behöver lätta, smidiga, bärbara stöd vilka är särskilt idealiska för utomhusfotografering. Detta huvud väger endast 750g, men kan hantera en last upp till 4 kg. Tack vare huvudets patentsökta mikrometerrattar, kan fotograferna ställa in sina kameror till önskad position genom små mikrosteg i alla tre axlar. Vredet ger ergonomisk komfort även vid lång användning. Dessutom, om fotografen inte behöver göra finjusteringar, kan hen lossa på låssystemknoppen som är intryckt mot spakarna, och flytta axeln på ett snabbare sätt. Genom att huvudet är utrustat med den vanligaste plattan i världen - 200PL - kommer det inte att finnas något behov av att använda olika plattor vid växling mellan olika Manfrottohuvuden. Riktigt bra för snabb installation och tidsbesparingar.

Priset blir 1890kr, leveranserna börjar vecka 43. Här kan du boka den: Manfrotto 3-Vägshuvud XPro Geared Head MHXPRO-3WG