Inspiration

Den här härliga bilden har vi fått inskickad av Oscar Lindvall, tagen med en Fujifilm X-T1 och ett Samyang 8mm objektiv. Just Samyang har massor av kreativa och roliga objektiv och du har säkert missat att kika närmare på 8mm...som är en mycket trevlig bekantskap!

Samyang har levererat massor av bra objektiv och man har visat att man kommer att fortsätta satsa. Vi hör rykten om att det filas på zoomar i mycket intressanta omfång med avancerade ytbehandlingar och tekniska lösningar. Vi minns när vi köpte in de första objektiven från Samyang för ca 5 år sen och det blev en succé, nästan tusen kunder handlade ett sånt av oss första året, helt fantastiskt, vi var så glada och tacksamma för detta. Du kanske var en av dem?

Vidvinkeln på 8mm är en riktigt rolig liten pjäs som finns till de flesta fattningar och just på Fujifilm funkar den utomordentligt. Du kan kika mera och lägga din egen order här: Samyang MF 8/2,8 UMC Fisheye för Fujifilm X, svart . Finns även Samsung, Sony och Canon.