Häftiga nyheter?

Nästa vecka startar mässan Photokina i Köln och det florerar massor av rykten på forum och vissa hemsidor om vad som ska lanseras av de stora tillverkarna. Vi vet att det varit mycket tyst bortsett från enstaka lanseringar på sistone och därför tror (och hoppas!) vi att det kommer nya produkter som kommer att ta vårt fotografering till nästa nivå!

Vill man läsa det senaste i ryktesväg (ta allt med en nypa salt på dessa sajter!) så är canonrumors.com, nikonrumors.com osv roliga att läsa och följa. Mycket av innehållet är inte information utan snarare skvaller men det kan finnas matnyttigt ibland och det är alltid roligt att se vad andra tror och hoppas på när man har ett gemensamt intresse. Är du som vi, en prylnörd, så är det viktigt att ha det senaste och bästa inom det man är intresserad av. Den här hösten kan innehålla många fina nyheter som gör att både du och jag måste gräva i plånboken, äta lunchlåda och ta en promenad istället för bilen till jobbet för att få ihop de där kronorna man behöver. D810 från Nikon är sommaren största nyhet än så länge och det är en mycket bra produkt som gjort att många bytt upp sig under sommaren och början på denna höst. Vi vet att det kommer flera såna nyheter och vi hoppas att våra förväntningar och förhoppningar överträffas i höst, det känns som ett sånt år!

Nu håller vi tummarna så se till att följa bloggen dagligen så att du inte missar något nytt...eller var med oss på Facebook!