GoPro Hero 4

Nyhet

Nu lanserar GoPro nya Hero 4! Med 30 bilder per sekund i 4K och 120 bilder per sekund i Full HD så är det den kraftfullaste Hero-modellen hittills. Vi gillar dessutom nya Silver-edition som har touch-skärm i färg på baksidan, något många kommer att gilla!

Black heter den dyraste varianten och GoPro har lyft specifikationerna från 3+ rejält. Det krävs mycket mera av objektiv och elektronik innan man kan börja prata om 4K på riktigt. På 3+ har man varit rätt tyst om 4K då det inte riktigt var något att använda enligt de flesta och skillnaderna till HEro 3 var för små i verkligheten. WiFi och Bluetooth är nu standard och bildkvalitén ska vara på topp. Bättre i natt och kvällsljus, bättre ljud, bättre menyer, bättre funktionalitet med appen och mycket mera gör att Hero 4 verkligen sticker ut hakan. Du som använder din GoPro ofta kommer att vilja byta.

Silver kommer att vara ungefär som dagens 3+ Black Edition och med en fin display på baksidan med touch-funktion. Det här blir nog modellen för många som vill använda sin GoPro som kul grej med skotern, motorcykeln eller i backen. Dessutom lanserar man nu Hero, en grundmodell som tar dig in i GoPro-världen utan att du behöver slanta så mycket. Vad sägs om Full HD i 30 bilder per sekund och inbyggd i ett vattentätt hus och du betalar ca 1300kr inkl moms?

Exakta priser, tillgång och möjligheten att boka öppnas den 5 oktober.