Fotokurs för nybörjare

Nu kör vi fotokurs för nybörjare efter sommarens uppehåll och de två datum som syns på bilden är de dagar som gäller. Blir det behov av flera kurser så kommer vi att anordna även detta. Helt utan kostnad och på plats i Umeå är vad som gäller!

Räkna med ca 2 timmar vid kurstillfället, vi startar kl 18 och slutar ca 20 eller så länge det finns frågor. Kursen vänder sig till dig som vill lära dig grunderna inom fotografering och idag känner att du inte kan så mycket mer än att sikta och "skjuta". Ta med din egen kamera laddad och klar. Vi ser gärna att du har en systemkamera eller en annan typ av kamera med manuella inställningar för att kunna dra nytta av utbildningen i så hög grad som möjligt. Kursen är kostnadsfri men det är ett begränsat antal platser per tillfälle så anmäl dig, din dotter, son, fru, man, kollega, pojkvän, mamma eller farbror nu på en gång. Anmälan görs per mail till blogg@cyberphoto.se och du är anmäld när du har mottagit en bekräftelse per mail. Utbildningen hålls i våra lokaler på Gräddvägen 5 i Umeå.

Välkommen!