Första känslan...

Nyhet

Nu har vi LX100 på plats och har fått testa lite lätt även om kameran inte är ett färdigt produktionsexemplar. Storleken var överraskande, åt rätt håll, den var nämligen mindre än vi trodde på alla bilder. Positivt!

Bildkvalitén kan vi inte säga så mycket om ännu men allt kring LX100 känns bra, sökaren, formatet, skärmen och ergonomin. Att få en så fin sökare och en så stor sensor i ett så litet skal är helt unikt. Vi är faktiskt imponerade! Det vi vill göra nu är att ta med kameran, sticka ut i naturen en fin höstdag och se vad objektivet och sensorn tillsammans kan ge. Är det nära vad en GX7 kan ge så är LX100 något fantastiskt. Nu får vi göra som du...vänta...

På bilden, Erik Wahman från Panasonic, som är här och hälsar på och tog med sig lille vän, LX100, det tackar vi för. För dig som besöker 1646 Studios idag (i Umeå, invigning) så kommer du att få se LX100 live. Välkommen dit!

Panasonic Lumix DMC-LX100 silver
Panasonic Lumix DMC-LX100 svart