Föreläsning i Umeå!

Vi har äran att presentera en föreläsning med Martin von Krogh den 29 oktober hos oss i Umeå! Det här är en unik chans att få följa med Martin på hans resor genom att få se bilder och höra hans egna berättelser om platser i världen som bara nyhetssändningarna nämner.

Martin har varit på massor av exotiska platser och arbetat. Mellanöstern, Indien, Thailand, Fukushima, Aceh, Saipan...och många andra platser är exempel på detta. För dig som söker inspiration så vill vi rekommendera att anmäla dig så att du garanterat får följa med på denna resa. Vi på CyberPhoto är glada att kunna presentera Martin och att helt utan kostnad för dig som besökare kunna säga: Välkommen! Det är först till kvarn som gäller och du anmäler dig genom att maila oss på blogg@cyberphoto.se. Föreläsningen kommer att ske på kvällstid i Umeå. Mera information följer med bekräftelsen som du får per mail, men räkna med ca kl 18-20.

(Föreläsningen kostar inget men vi önskar att du i god tid avbokar dig från din plats om du får förhinder då det finns ett stort intresse för föreläsningarna som vi anordnar. Tack på förhand!)

PS. Även Tom Svensson, känd naturfotograf, håller föreläsning 19 november. Anmäl dig!