Canon PowerShot SX600

Test

Mats har tagit med sig SX600, en storsäljare i det lite billigare segmentet, ut i skogen och på gatan för att se hur den presterar. Att ha med sig en enkel kamera med mycket zoom är perfekt till resan eller liggandes i bilen för alla de där tillfällena när man inte hade kameran med sig.

Mats skriver så här: Med Canons gratis-app Camera Window kan man bl.a. överföra och titta på bilder i sin smartphone, surfplatta eller dator, alternativt till sociala nätverksajter via CANON IMAGE GATEWAY. Men det går inte att styra kamerans funktioner eller ta bilder via appen, det är endast Canons Wifi-kompatibla EOS kameror som klarar det. För att få Wifi att fungera med kameran börjar man med att ladda hem Canon Camera Window - app till sin smartphone, och ser till att Wifi är aktiverat i mobilen.

Resten om hur du får WiFi att fungera och hur bra den fungerar samt resten av testet hittar du här: Canon PowerShot SX600 HS svart