Arbeta hos oss!

Nu söker vi personal igen! Vill du arbeta på CyberPhoto? Är du en duktig webbprogrammerare som vet vad du pysslar med? Då kanske du är rätt person för att sitta hos oss i Umeå och hjälpa till att utveckla vår webb och våra affärer.

Så här är vår utlysning av tjänsen i korthet:

Som webbprogrammerare hos oss kommer du att arbeta med vår webbhandel och vara den som ska skapa, underhålla och förbättra upplevelsen för kunden. Du ska vara den som implementerar de idéer till förändring som kommer främst från säljavdelningen, vilket kräver ett nära samarbete där du har en stor roll att prioritera de uppdrag som finns. I slutändan ska du vara CyberPhotos expert i att administrera webbshoppen. Du kommer att bygga moduler för funktioner vi behöver samt hantera design och struktur i plattformen Prestashop. Idag använder vi framförallt Eclipse som utvecklingsmiljö. Du kommer dock vara fri att själv välja de redskap du anser dig behöva och som går att motivera.

För oss är din utbildning inte det viktigaste, men har du en akademisk utbildning inom data/IT, så är det naturligtvis meriterande. Det viktigaste är att du har gedigen erfarenhet av utveckling av e-handel i kombination med rätt inställning och personlighet. Arbetet ställer också krav på god affärsförståelse samt att du är duktig på att skapa innovativa lösningar. För att passa i rollen som webbprogrammerare hos oss är det viktigt att du har goda kunskaper inom följande områden; PHP (objektorienterad), MySQL och webbdesign (Javascript, HTML/HTML5, Ajax, CSS och hantering av responsiv design). Det är också meriterande om du har grundläggande kunskap om nätverk, kan hantera virtualiserade servrar i Linuxmiljö (kvm), och att du generellt sett trivs med Opensource och Linux. Även kunskap inom Windows server är meriterande. I arbetet kan det vid senare skede även innefatta att arbeta med webbgränssnittet för vårt ERP som är byggt på ZK.

Intressant? Kontakta Elin på Clockwork som hjälper oss med rekryteringen på 0733-512711 eller via www.clockworkpersonal.se