Till drömfabriken

Titta in och se vad fotograf Amanda Björk tycker om Canon EF 24-70/2,8 L II USM. Här delar hon med sig av några bilder från resan till Los Angeles då hon följde med för att dokumentera upplevelserna med gänget bakom filmprojektet Kung Fury.

Amanda Björk är en fotograf som bor och arbetar i Umeå. Hon är också en av delägarna i produktionsbolaget Lampray. Amanda dokumenterade nyligen en resa till Los Angeles som skaparna bakom projektet Kung Fury har gjort. Kung Fury är ett filmprojekt som startade upp i Umeå och som har fått en hel del internationell uppmärksamhet inte minst tack vare den sagolika finansiering som uppnåddes via Kickstarter. Kickstarter är en finansieringsplattform för dig som driver alla typer av kreativa projekt.

Tänk vilka möjligheter som finns idag, oavsett vem du är eller var du bor så kan du få ett världsomfattande stöd för att genomföra just dina drömmar. Det känns som att drömfabriken just landade på hemmaplan.

Se bildreportaget här.

Canon EF 24-70/2,8 L II USM hittar du här.