TÄVLING!

Nyhet

Nu startar höstens fototävling och temat är kraft! Tolkningen är helt fri och du har hela september på dig att ta den där bilden som du vill tävla med. Reglerna hittar du här nedan, det är enkelt och du har fria händer för att tolka temat.

Priserna då? Vad kan man vinna? Förutom äran, som kanske är det största, så har vi valt ut Nikons produkter som vinster i denna tävling. Du som lyckas vinna får en Coolpix A, en kompaktkamera i superform! Men även du som kommer tvåa och trea behöver inte känna dig lottlös med P7800 samt P340 som priser. Fantastiskt fina kameror som priser och alla tre på pallen får en varsin kamera. Du kan läsa mera om dessa via länkarna nedan.

Varje tävlande får tävla med ett (1st) bidrag. Skicka in till blogg@cyberphoto.se i JPG-format (endast bilder bifogade i mail är med i tävlingen) och håll gärna ner storleken på bildfilen. Utsett vinnarbidrag kan ej överklagas, ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Juryn består av personal från CyberPhoto och vi förbehåller oss rätten att välja bort bilder (tex stötande material). Bilderna får användas av CyberPhoto i samband med tävlingen på vår Blogg & Facebook, de används inte i marknadsföringssyfte eller används av tredje person / företag. Tiden för inskickade bidrag avslutas 30 september.

Nikon CoolPix P7800
Nikon Coolpix P340 Svart
Nikon CoolPix A svart