Tävla om biobiljetter!

Sommaren 2014 har varit rik på åska och därigenom blixtar, något som vi fotografer gillar, eller hur? Har du tagit någon häftig bild på dessa oväder som dragit fram i spåren av den härliga hettan?

Skicka in en bild till oss på blogg@cyberphoto.se senaste onsdag 20 aug kl 12:00 så är du med och kan vinna 4st (!) biobiljetter som är perfekta att ha till hösten som är på intågande. Bjud med dina bästa vänner och se en bra film, det är en hel del bra premiärer på gång. Du måste ha tagit bilden själv men det är fri efterbehandling som gäller och vinnande bidrag kan ej överklagas. Vi förbehåller oss rätten att visa bidraget i vår Blogg samt på vår Facebook-sida. Lycka till!

Bilden ovan skickade Andreas i Skellefteå in till oss för ett år sen, bra precis! Härlig inspiration!