Studio i Umeå

Vi kan nu berätta om den nya studio 1646 som slår upp sina portar den 25:e september och blir en av Sveriges modernaste anläggningar för fotografering och film! Studio finns på Teg i Umeå och det är full verksamhet redan nu, dock i form av byggarbete.

Green screen, garageport för att ta in bilar, motorcyklar, skotrar eller kanske en häst, riktigt bra studio-utrustning från Elinchrom, ljussättning, draperier, bakgrunder, ett kök, en lounge, omklädningsrum, förvaring och mycket mycket mer finns att tillgå. Lokalen byggs upp från "scratch" och kommer att bli en fantastisk plats för fotografen eller filmaren. Mera information följer senare i Bloggen så missa inga inlägg.

PS, studion ligger mycket nära flygplatsen i Umeå vilket gör det till en intressant verkstad även för dig som inte bor i Umeå med omnejd...