Sony FE 70-200/4 G OSS

Test

Sony är ett märke som med Alpha-serien gjort nästintill succé senaste året som en fortsättning på NEX-serien som namnmässigt är (nästan) borta. Vem har missat A7, A7R och A7S? Mats, vår huvudtestare, använder Sony privat vilket är ett bevis på hur bra de är. Nu har vi testat 70-200 till denna moderna fattning...

Så här skriver Mats: Sony FE 70-200/4 G OSS känns som ett mycket välbyggt objektiv med skönt motstånd i fokus och zoomring. Den är försedd med intern fokusering och zoomning, vilket innebär att den varken ändrar längd eller roterar under användningen. Utanpå objektivet finns reglage för fokuslås, fokusområdesbegränsning, bildstabilisering. Som brukligt på denna typ av objektiv finns två lägen för bildstabiliseringen - en för stillastående fotografering och en för fotografering under panorering. Motljusskydd och stativfäste ingår.

Hur den presterar för övrigt läser du här: Sony FE 70-200/4 G OSS för E-fattning (NEX)