Pentax Q-S1

Nyhet

Att vi får se en nyhet så här mitt i sommaren känns helt rätt. Det är Pentax som just nu lanserar Q-S1 - det allra färskaste tillskottet i kategorin spegelfria systemkameror.

Men ett litet format och sober design ser vi Pentax Q-S1 stiga fram i rampljuset. Q-S1 har en 12,4 Mpixel bakbelyst CMOS-bildsensor, upp till ISO 12800 och en nytt bildstabiliseringssystem med en gyrosensor.

Trots sitt klassiska yttre bubblar lekfullheten på insidan. Pentax Q-S1 lovar en hel del kreativa och enkla verktyg som bokeh kontroll och Smart Effect där fotografen snabbt kan sätta rätt filtereffekt för ögonblicket. Och lekfullheten tar inte slut där, kameran kommer att finnas i fyra olika färgkombinationer men det talas även om möjligheten att beställa huset och grepp i 36 olika moderiktiga färger för att få den där riktigt personliga touchen på din kamera. Vi väntar med spänning på att höra mer.


Till Pentax Q-S1 produktsida