Du har väl inte glömt...

...bort att testa Macro-fotografering i sommar? Det har varit varmt men nu kanske lite kyligare luft drar in och det blir behagligare att vara ute med kameran. Se till att testa Macro-fotografering innan vintern, det är mycket kreativt!

Joakim Östberg har skickat in den här bilden till oss och visst är det läckert att komma så inpå ett djurliv som man annars kanske inte lägger större märke till. En stubbe eller ett buskage blir en helt egen liten värld när man kryper ner och tar med sig kameran, objektivet och kanske lite belysning. Missa inte våra prisvärda tillbehör för just Macro som du hittar via länken nedan. Har du en bra bild du vill dela med dig av så maila oss gärna på blogg@cyberphoto.se. Tack på förhand!

Dörr Ringbelysning LED80 Ultra Macro, LED-belysning + blixt
Dörr Ringbelysning LED48 Macro, LED-belysning
Dörr Ringblixt DAF-14 till Canon
Dörr Ringblixt DAF-14 till Nikon
Dörr Ringblixt DAF-14 till Sony