Atomos

Nyhet

Du har väl inte missat att vi säljer Atomos? Det är inspelningsenheter i bra format för dig som filmar och vill göra det i bästa möjliga kvalitet och på ett enkelt sätt. Vi har modellerna Ninja, Ninja Blade och Shogun i sortimentet.

Nikon D90 var kameran som var först med HD video i en systemkamera som såldes i stort antal. När vi först testade detta förstod vi potentialen men funktionen var inte ens nära det resultat man kunde få från en handburen, konventionell videokamera när det gäller praktisk användning. Däremot fick man tillgång till kort skärpedjup och ljuskänslighet som en lekman aldrig tidigare fått så potentialen fanns där. Idag vet vi att flera kameror som Nikon D5300, Canon EOS 700D och i synnerhet kameror som GH3 och GH4 från Panasonic levererar fantastiska möjligheter när det gäller video och den delen av marknaden har blommat upp. Därför är Atomos produkter helt rätt i tiden. Du kan läsa mera här:

Atomos Shogun HDMI Recorder med HD-display och 4K-inspelning
Atomos Ninja Blade HDMI Recorder
Atomos Ninja 2 Retail Kit HDMI Recorder