Tamron AF 16-300 Reseobjektiv

Nyhet

En av årets hetaste nyheter är Tamrons 16-300 - ett reseobjektiv som har ett omfång i toppklass! Har du inte införskaffat semesterns nya objektiv så är det läge att kika närmare på detta, du får nästan allt i ett enda objektiv, men hur bra är det?

Formatet är riktigt trevligt. Kompakt och välbyggt med detaljer i metall och med gummipackning mot kamerahuset, något som skyddar både mot fukt och damm. Optiskt så är det bättre än föregångaren och står sig pall mot konkurrenter med betydligt mindre omfång vilket gör det till ett mycket bra köp. Så här skrev Mats vid testet: Föregångaren 18-270 Di version II kan räknas till de bättre objektiven bland liknande zoomar med enorma zoomomfång, och trots att Tamron utökat med både mer vidvinkel och tele så har 16-300mm inte blivit sämre, snarare tvärtom. Perfekt för dig som ska ut och resa och bara vill ta med ett enda objektiv.

Du hittar resten av testet här samt möjligheten att beställa ditt exemplar:
Tamron AF 16-300/3,5-6,3 Di II VC PZD till Canon
Tamron AF 16-300/3,5-6,3 Di II VC PZD till Nikon
Tamron AF 16-300/3,5-6,3 Di II PZD till Sony SLT/DSLR (A-fattning)