Sony A7S - fotografering

Test

Nu kan du läsa vad vi tycker om Alpha A7S från Sony som kamera för fotografering. Thomas har gått igenom kameran och du kan redan nu läsa hur den presterar bildmässigt. Vi kommer med ett avslutande test inom kort på video-delen separat.

Så här skriver Thomas: A7S har ett hisnande ISO-omfång: ISO 100 - 102,400 som kan utökas till ISO 50 - 409,600. Det är imponerande. Det är egentligen först vid ISO 800 du kan märka av någon större brusskillnad mot ISO 100, och då är kvaliteten fortfarande grymt bra. Störande brus får du inte förrän vid ISO 12,800. Du kan få ut vettiga bilder upp till ISO 102,400 men allt över det är i mina ögon inte användbart annat än för ren dokumentation. Naturligtvis beror det på typ av motiv och tillgängligt ljus men det är naturligtvis också subjektivt. Du får kolla på våra testbilder var din gräns går. Hur som helst är Sony A7S grymt bra på höga ISO.

Vill du läsa resten? Det gör du här: Sony Alpha 7s kamerahus