Le Tour

Den här härliga bilden har fotografen Elias Kunosson skicka in till oss som uppdatering vart han håller hus. Ni har kunnat följa Elias bilder här i Bloggen och visst är det miljöer som man blir lite avundsjuk på att befinna sig i, speciellt när man sitter på ett kontor...

Bilden är tagen mellan Le Tour i Frankrike och Chatelard i Schweiz med Elias arbetsredskap, Canon EOS 5D Mark III samt ett 16-35 EF II. 1/60sek, f/8 och ISO 200 är inställningarna. Är du också sugen på ett nytt objektiv inför sommaren? Många av oss gillar fasta objektiv och det är både kreativt samt ger chansen att ta bilder som en zoom inte kan matcha. Fördelen är att fasta objektiv finns i många prisklasser, brännvidder och märken samt att de oftast har ett relativt gott andrahandsvärde den dagen man vill byta. Har du frågor om fasta objektiv så ring oss gärna...090-2007000 är numret!