Gillad

Vilka bilder gillas och vilka gillas inte?

Det är alltid personlig smak som avgör vilka bilder man tycker om eller inte. Men... jag har märkt att det är nästan omöjligt att veta hur en bild slår på t ex Facebook eller Instagram. Vissa bilder jag tycker är helt okej men kanske inte så mycket mer, de når ibland rekord i antal gillanden, och tvärtom vissa bilder som jag tycker är verkligen bra, får inte alls lika många gilla som jag förväntat mig. Detta "fenomen" har jag hört att andra fotografer upplevt också.

Enligt sociala media är detta min bästa bild jag någonsin tagit. Jag tycker själv inte det. Jag gillar bilden men blev verkligen förvånad över det antal gilla som jag fått på den.

Bilden är tagen med Leica M + Summilux 50/1,4 på f/1,4

Gillar du bilden? Tryck på gilla! :)

/Thomas