Vinn en Sony Xperia Z2!

Kom med och tävla i försommarens roligaste tävling där priset är en Sony Xperia Z2 - en riktig värstingmobil! Z2 har en maffig kamera på 20,7 Mpixel, video i 4K, supersnabb processor och är IP58-klassad (vattentät) för att nämna några specifikationer.

För att delta så skickar du in din bild på temat “Min mobils värsta äventyr” till oss på blogg@cyberphoto.se.

Du kan läsa mer om Xperia Z2 här

Lycka till!

Tävlingsregler:
Skicka in din bild senast den 31 maj 2014. Ett bidrag per tävlande. Du som skickar in bilden ska vara samma person som har tagit den. JPEG format max storlek 5MB. Vi förbehåller oss rätten att använda bilden i marknadsföring och på hemsidan. Vinnaren utses av en jury bestående av personal från CyberPhoto, beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.