Välkommen!

Måndag 26 maj så kan du komma och surra med Sony och se alla nyheterna, A77 version II, Sony Alpha 7S och RX100 version III! Allt i vår Lagershop i Umeå och du får professionell hjälp av Sebastian från Sony.

Sony har verkligen visat framfötterna och lanserat riktigt häftiga produkter. Alpha 77 version II är högst intressant, RX100 är en ikon redan nu, en av de mest sålda kompaktkamerorna på marknaden senaste åren och en kamera de flesta skulle välja att ha i fickan. Alpha 7-serien har börjat starkt och många älskar formatet, objektiven och den häftiga upplösningen i ett så litet format. Nu bygger man ut med Alpha 7S som dessutom fokuserar på filmning och sägs enligt ryktena ha galet bra brushantering på höga ISO tack vare ny sensor, neddragen upplösning och ny elektronik. Test kommer...

Välkommen på måndag 26 maj mellan kl 15-17 för att kika på alla dessa godbitar och allt annat från Sony! Lagershopen på Gräddvägen 5 i Umeå är adressen.